Elke dag een deel

Er staan al veel artikelen op 4eco en er komen er nog heel wat bij. Nieuwe artikelen zullen eerst als feuilleton verschijnen, met elke werkdag een nieuwe aflevering van ongeveer 1 pagina plus foto, tot het artikel compleet is. Dus als een artikel uit 8 afleveringen bestaat treft u op dag 1, laten we zeggen maandagochtend, de eerste aflevering in uw mailbox. En dan loopt het door totdat op de woensdag van de tweede week aflevering 8 bij u binnenkomt. De dag erna start dan een nieuw artikel, dat misschien wel uit 25 afleveringen bestaat. Enzovoort.
U kunt ook een pdf van maken van een artikel, zodat het één geheel is.

De zes rubrieken zijn nogal uiteenlopend. Ik kan me voorstellen dat u in sommige artikelen meer geïnteresseerd zult zijn dan in andere. Omdat ze altijd uitdagend en verrijkend zijn, wil ik suggereren dat u bij een minder ‘leuk’ onderwerp gewoon doorgaat met uw abonnement, en de draad van het lezen weer oppakt bij een onderwerp dat meer van uw gading is. Wie weet leest u dan toch ook nog het artikel dat tussendoor loopt. Sinds maandag 25 november 2019 loopt het artikel ‘Vriendelijk geld werkt aan welvaart’. Op vrijdag 13 december begint het vervolg ‘Corporatisme zuigt welvaart weg’. Beide artikelen zijn geschreven door Douglas Rushkoff. Op 30 december begint het artikel ‘De race van ons leven’ geschreven door Jeremy Grantham. Daarna volgt een artikelenserie over het klimaat.

Inschrijven
U kunt zich hierop gratis abonneren. Voor inschrijven geeft u eenvoudig uw emailadres door, dat verder nergens voor gebruikt wordt. U kunt u natuurlijk op elk gewenst moment ook weer uitschrijven.

4eco biedt niet de gelegenheid om de afleveringen van commentaar te voorzien, maar heeft u werkelijk iets belangrijks te melden, dan kunt u een mailtje sturen naar 4eco@janvanarkel.nl.